Povestea lui Zsoltika

Zsoltika s-a născut în 2009, și trăiește în condiții modeste împreună cu părinții lui și cei cinci frați ai săi. Povestea lui Zsoltika a început cu o gastrită. După consultațiile efectuate, din păcate medicii au constatat ca pe lângă gastrită are și alte probleme cu stomacul, băiatul are probleme cu inima, are și epilepsie și o imunitate foarte slăbită.

Băiețelul trebuie să umble la consultații la Târgu Mureș și Sfântu-Gheorghe, iar costurile acestor deplasări sunt foarte greu de suportat pentru familie. Din acest motiv am început o strângere de donații pe data de 28 septembrie 2020, pentru a aduna suma necesară pentru 6 luni, pentru deplasări și suplimente alimentare.

Datorită tuturor celor care ne-au ajutat, suma dorită și chiar peste această sumă s-a adunat în timp record. În total s-a adunat 1569 lei, din care 1049 lei au ajuns la fundația noastră prin transfer bancar, iar 520 lei prin donații cu card online.

Zsoltika în prezent umblă la controale generale și la tratamente. Părinții și străbunica băiatului încearcă să facă tot ce le stă în puteri pentru ca băiatul să obțină toate tratamentele necesare. Donația tuturor a fost un ajutor foarte mare pentru familie.