Cum?

Poți să ne ajuți activitatea și fără să te prezinți fizic la programele noastre. Poți să trăiești în străinătate, sau în alt oraș, nu este stabilit unde și când îți desfășori activitatea, tu îți stabilești programul, doar termenul de finalizare îl stabilim împreună.

Ce înseamnă e-volunteering?

E-volunteering înseamnă o activitate de voluntariat, în cadrul căreia îți valorifici cunoștințele cu ajutorul internetului, și în acest fel ne ajuți activitatea. Această formă de voluntariat funcționează online, dăm sarcinile online și ele trebuie făcute online, când îți permite timpul, unde îți convine ție.

Cu ce ai putea să ne ajuți?

E-volunteeringul cuprinde mai multe tipuri de sarcini, dar noi așteptăm în special traducători, care ne ajută să ținem pagina de internet, paginile de pe rețelele de socializare la zi, pentru ca raporturile, știrile, apelurile noastre să poată fi citite nu numai în limba maghiară, ci și în limba română și limba engleză.

Pe cine căutăm?

Căutăm voluntari responsabili, care ar accepta traduceri din limba maghiară în limba română sau din limba maghiară în limba engleză, deci care cunosc limba română și/sau limba engleză.